Cea mai hot colaborare a verii: Andra, Enrique Iglesias si Descemer Bueno

Andra, Descemer Bueno, Enrique Iglesias si El Micha ne ofera cea mai de succes colaborare din muzica romaneasca a acestui an.

 

Este prima data cand cantaretul in varsta de 43 de ani, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti latino, ale carui piese au miliarde de vizualizari pe Youtube, colaboreaza cu un artist din sud-estul Europei.

 

 

Enrique Iglesias a fost impresionat de vocea puternica a Andrei si a ales-o pe indragita artista de la noi nu doar sa cante alaturi de el versiunea in romana si spaniola a piesei „Nos fuimos lejos“, ci si sa apara in videoclipul realizat in colaborare cu Descemer Bueno si rapperul El Micha.

 

Andra mai are in plan si alte surprize alaturi de Descemer Bueno, asa ca proiectele frumoase sunt de abia la inceput! El a vizitat Romania anul trecut, in septembrie, ca invitat al Andrei, care a scris atunci foarte entuziasmata pe pagina ei de Facebook: „Suntem in studio cu Descemer Bueno, care a cantat si a compus pentru Enrique Iglesias!“.

 

 

„Nos Fuimos Lejos“ a facut furori pe YouTube

Hitul „Nos Fuimos Lejos“ este o piesa latino antrenanta, inspirata de o declaratie de dragoste, care a fost lansata in primavara acestui an. Videoclipul oficial a fost regizat de Pedro Vasquez si a inregistrat deja peste 43 de milioane de vizualizari pe YouTube.

 

 

„Ii admir pe Enrique Iglesias si Descemer Bueno, sunt artisti foarte talentati si ma simt onorata ca, din atat de multe posibilitati, eu am fost alegerea lor. Piesa <<Nos Fuimos Lejos>> este exact pe sufletul meu: o impletire de ganduri si acorduri antrenante despre dragoste si viata traita cu pasiune“, a marturisit Andra.

 

Sursa: andraonline.roloading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *