Jared Leto – sufletul trupei Thirty seconds to Mars

Jared Leto e nascut in zodia Capricornului in anul 1971. Tatal sau s-a sinucis cand el avea 8 ani, iar el si fratele sau Shannon au trait toata perioada copilariei si adolescentei cu mama lor si parintii acesteia.

 

Jared si fratele sau au infiintat trupa Thirty seconds to Mars in 1998 si au avut succes abia prin 2005 cand au lansat al doilea album al lor. Cand erau copiii, cei doi frati cantau la un pian stricat si traiau alaturi de mama lor printre artisti, pictori, muzicieni si scriitori. Bunicul lor din partea mamei lucra in cadrul aviatiei si din aceasta cauza s-au mutat foarte mult prin America de-a lungul timpului.

 

 

Jared s-a lasat de scoala in clasa a zecea, dar si-a reluat studiile la maturitate cand s-a hotarat sa fie si actor. A impresionat cu rolul din filmul Reqviem for a dream, iar anul trecut a jucat in Blade runner 2049.

 

Trupa Thirty seconds to Mars a crescut foarte mult si are foarte multe concerte in toata lumea. Membrii trupei isi organizeaza turneele in functie de programul de filmari al lui Jared Leto.

 

 

El scrie majoritatea versurilor si compune majoritatea cantecelor. Este si cel care se ocupa de spectacole, de felul in care apar in fata publicului. A regizat videoclipuri ingenioase care au atras atentia tinerilor si se bucura de milioane de vizualizari pe Youtube.loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *