Mama Boutique – prima colectie cu rochii de mireasa pentru gravide

Lider pe piața hainelor pentru femei însărcinate, MamaBoutique.ro anunță apariția primei colecții cu rochii de mireasă pentru gravide. O noutate pe piața românească, noua colecție își propune să ofere femeilor însărcinate rochii spectaculoase pentru nuntă.

 

 

Produsele sunt special realizate pentru cele nouă luni de sarcină. Croiul este unul care îmbină stilul clasic cu cel contemporan. Tăieturile avantajează orice siluetă. Materialele sunt diafane, divine și extrem de prețioase. Poți alege rochii decorate cu dantelă, rochii din satin în care te vei simți ca într-un basm sau rochii cu zeci de buline aplicate.

Rochiile de mireasă pentru gravide sunt disponibile atât pe o lungime maxi, cât și medie.

 

 

Mamele care și-au programat nunta după ce au născut găsesc la MamaBoutique rochii de mireasă în care pot alăpta. Datorită bustului care este croit parte peste parte, pot hrăni bebelușul foarte ușor.

Toate rochiile sunt realizate în Marea Britanie. Ca o recunoaștere incontestabilă a frumuseții și a calității acestor produse, rochiile au primit de două ori premiul Casei Regale a Marii Britanii pentru inovare și dezvoltare durabilă.

MamaBoutique.ro a luat ființă în 2011, din dorința de a ajuta femeile însărcinate să se îmbrace confortabil și stylish. Să se simtă încrezătoare, sexi și independente.loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *