Tipuri de corectoare pentru un ten perfect

Corectorul este destinat in primul rand sa se ocupe de zone mai extinse, pentru a ascunde cercurile intunecate de sub ochi si vanataile. Corectorul poate fi, de asemenea, utilizat pentru camuflarea acneei, cicatrici lasate de acnee, precum si alte tipuri de cicatrici sau semne particulare.

 

Aplica corector pentru un ten perfect

Acest produs cosmetic are o textura usoara, iar nuanta este mai aproapiata de tonul natural al pielii. In acelasi timp, corectorul poate fi in tonuri de galben, verde, portocaliu si chiar roz. Acest instrument cosmetic nu usuca pielea, si de multe ori contine ingrediente hidratante.

 

Corectorul lichid

Formatul cel mai popular este corectorul lichid, fiind iubit de femei, in primul rand pentru faptul ca este usor de folosit. De regula, kitul include un aplicator convenabil, asemanator cu cel de la luciul de buze, putand fi aplicat atat in anumite puncte, cat si in zone mai mari. Multe dintre corectoarele lichide pot fi utilizate in zona din jurul ochilor pentru a ascunde cercurile de sub ochi. Cu toate acestea, acest produs cosmetic poate avea o textura mai densa. Daca cercurile intunecate sunt prea vizibile, aplica un produs cu o densitate mai mare a texturii. Instrumentele de corectie in stare lichida, se produc in diferite culori, de la roz la verde, acestea fiind destinate pentru a corecta imperfectiunile tenului.  Uneori pe ambalaj se poate vedea inscriptia “corector reflexiv”. Acesta se utilizeaza in zona din jurul ochilor pentru a ascunde umflaturile mici.

 

 

Corectorul stick

 

Al doilea format si cel mai popular, este sub forma de stick, fiind foarte convenabil de a fi transportat in poseta. Un astfel de corector are textura cremoasa, astfel incat poate fi distribuit rapid si usor pe piele si este foarte potrivit pentru fetele cu pielea uscata. Pentru a ascunde un cos sau o cicatrice mica, se procedeaza dupa cum urmeaza: aplica produsul pe zona cu probleme, astepta circa 20-30 de secunde, iar apoi intinde-l cu degetele sau cu un burete. Pe partea de sus, se aplica putina pudra pentru pentru a finisa machiajul. Ocazional poate sa inlocuiasca fondul de ten, deoarece are o consistenta similara.

 

 

Corectorul creion

Creionul cu densitate mare si textura uscata, are adesea in compozitia sa, componente antibacteriene. In acest caz, acest instrument este ideal pentru fetele cu piele grasa si cu acnee. In plus, acest corector are cea mai mare rezistenta. Cu ajutorul unui creion corector, iti poti mari vizual buzele, optand pentru un contur nud. Daca, dimpotriva, doresti sa reduci grosimea buzelor, traseaza o linie stricta de-a lungul conturului. De asemenea, cu creionul, poti ridica vizual zona de sub sprancene.

 



loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *